DNA Arkitekter

3D Visualisering Af Arkitektur

Vi kan tilbyde 3D visualiseringer af både exterior og interior på dit projekt. Vi kan udforme netop den kvalitet, som du/I har brug for til projektet. Priserne følger naturligvis kvaliteten af den type, som du vælger. På den måde er du sikker på at få det helt rigtige produkt til den rigtige pris. Det er nemlig vigtigt for os at vores kunder får det rette produkt til den rigtige pris.
 
Hvad er 3D visualisering
3D visualisering er en effektiv måde at sælge et produkt på før det er færdigt. Mange har svært ved at danne sig en forståelse af rummelighed ud fra klassiske arkitekttegninger, her kan 3D visualisering være den rigtige løsning. 3D stillbilleder kan være nødvendige, for at fremvise nogle planer, eller tage et projekt med på udstilling, uden af medbring varen. Nogle gange illustrere en simpel 3D-gengivelse bedre funktionaliteten end et faktisk billede. 3D gengivelser kan vises fra alle tænkelige vinkler, og de kan laves gennemsigtige eller skæres over, så man ser snittet.
 
Du/I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan lave den 3D visualisering, som du/I har brug for.